Mind a(z) 15 találat megjelenítve

Esküvői öltönyök 2021 - A fenntarthatóság találkozása a vintage stílussal

A környezettudatosság és az időtálló tervezés jellemzi a WILVORST Green Wedding kollekciót. Sokan a hétköznapokon is fenntartható módon öltözködnek, így életük legszebb napján, az esküvőjükön is szeretnék ezt a szemléletet képviselni. Fedezze fel a legújabb Green Wedding esküvői öltönyöket és hozzáillő kiegészítőket! A WILVORST az első olyan férfi ruházati gyártó, amely fenntartható esküvői öltönyöket kínál vőlegények számára. A tisztességes munkakörülmények, a környezetvédelem, az átláthatóság, és az aktuális trendek egyaránt fontosak számunkra. 

Öltöny természet ihlette színekben

A modern és a vintage stílust ötvöző öltönyök megtervezésekor a természet ihlette színeket részesítettük előnyben, melyek között szerepelnek a kellemesen lágy kék tónusok, a szürke, a barna, valamint a 2021-es év legfelkapottabb színe, a zöld is. A szövetek kizárólag természetes anyagokból készülnek, hiszen ezek alkotják egy fenntartható vőlegény öltöny szett alapjait. A vegyi anyagoknak esélye sincs: csak Olaszországból származó anyagokat használunk, amelyeket azo-mentes festékekkel kezeltek. A 100% gyapjú felhasználásával előállított Green Wedding öltönyök slim fit szabásban kerülnek előállításra, így tökéletesen illeszkednek a vőlegény alakjához. A kollekció darabjainak sajátossága az időtálló tervezés, így a termékek hosszú életciklusa is garantált. Az esküvő után az öltöny a hétköznapokon is viselhető, hiszen a fenntarthatóság miatt ez különösen fontos. A két gombos Green Wedding esküvői öltönyökhöz esküvői mellényeket is kínálunk, amelyek jól kombinálhatóak csokornyakkendővel és nyakkendővel is. 

Green Wedding esküvői pár
Menyasszony és vőlegény WILVORST esküvői öltönyben
Vőlegény Green Wedding öltönyben

Apró részletek a fenntartható esküvő jegyében

Számos apró kiegészítő teszi környezettudatossá a zöld kollekciónk darabjait. A felhasznált gombok dióhéjból készülnek. Arra is ügyeltünk, hogy teljesen új fejlesztésű, fából készült, fenntartható vállfákat szerezzünk be Olaszországból. A zakón található címke nem csupán környezetbarát papírból készült, de egyben a vőlegény kitűzője is. Egyszerűen helyezze virágföldbe, öntözze meg és várjon, míg kinő a virág!

A tisztességes munkakörülmények számunkra magától értetődőek. Minden terméket aprólékos figyelemmel tervezünk és fejlesztünk az alsó-szászországi Northeim városában, és a legmagasabb minőségi előírások szerint gyártjuk Németországban, valamint az Európai Unióban.

Az esküvői pár ünnepel
Torta vágás az esküvőn
A menyasszony aláír